Rezept: Lecker Calzone

Calzone. A calzone is an Italian oven-baked turnover made with folded pizza dough. A typical calzone is made from salted bread dough. This Calzone Recipe will take your Italian favorite to a new level - loaded with sausage, pepperoni, mozzarella, ricotta, Parmesan Best Italian Calzone Recipe.

Calzone A calzone is a savory Italian turnover that is either baked or deep-fried, made from pizza dough and stuffed with cheese and a variety of other ingredients. Calzone definition is - a baked or fried turnover of pizza dough stuffed with various fillings usually including cheese. plural calzone or calzones. This easy calzone recipe features homemade pizza dough and a veggie and two-cheese filling. Du kannst kochen Calzone using 9 ingredients and 6 steps. Hier ist wie du erreichen es.

Zutaten von Calzone

  1. Vorbereiten 4 Scheiben of Schinken.
  2. Sie brauchen 6 of Champignons.
  3. Sie brauchen 1/2 of Zwiebel.
  4. Es ist 1 of Peperoncino.
  5. Sie brauchen of Olivenöl.
  6. Sie brauchen of Pizzateig.
  7. Sie brauchen of Mozzarella.
  8. Sie brauchen of Parmesan.
  9. Es ist of Tomatensauce.

Dip it in zesty pizza sauce and prepare to be amazed. Calzone, a half-moon pocket of pizza or bread dough that is stuffed with typical pizza toppings—such as cheese, meat, and vegetables—and often served with marinara sauce. Sbarros makes good calzones, I can't stand the spinach and cheese ones. I do like the sausage or pepper and cheese calzones. Последние твиты от Calzone (@CalzoneRen).

Calzone Anweisungen

  1. Zwiebel, Peperoncino und Champignons anbraten. Einen halben Becher Wasser beifügen. Mit Pfeffer würzen und die Tomatensauce dazugeben..
  2. Wichtig: Die ganze Mischung abkühlen lassen!!!!!.
  3. Pizzateig kneten und platt drücken. Nicht versuchen eine große Calzone zu machen..
  4. Ein paar Spritzer Olivenöl auf den Teig geben. Ein wenig von der Mischung auf dem Teig verteilen. Schinken in Scheiben schneiden und dazulegen. Parmesan/Mozzarella und zuletzt den Basilikum darüber geben..
  5. Den Teig in der Mitte falten. Den Rand mit den Fingern umklappen. Auf die zugeklappte Calzone weitere Tomatensauce streichen..
  6. Die Calzone im vorgeheizten Ofen bei 250°C für 4-5 Minuten auf der mittleren Schiene backen..

This recipe boasts a gorgeous pizza dough encasing any number of fillings. simply pick a favourite! Calzone definition: a dish of Italian origin consisting of pizza dough folded over a filling of cheese and. From Italian calzone (literally "stocking, trouser"). Hyphenation: cal‧zone. (UK) IPA(key): /kæltˈsəʊni/, /kælˈzəʊni/. (US) IPA(key): /kælˈzoʊn/, /kælˈzoʊneɪ/. calzone (plural calzones or calzoni).

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Rezept: Lecker Tomate-Blätterteig Fingerfood

Einfachster Weg zu Machen Lecker Hähnchenbrust zart und saftig

Einfachster Weg zu Kochen Lecker Käse-Speck-Brot