Wie man Kochen Lecker Coq au Vin

Coq au Vin. Coq au vin is a French dish of chicken braised with wine, lardons, mushrooms, and optionally garlic. A red Burgundy wine is typically used, though many regions of France make variants using local wines. Coq au vin, или Петух в вине.

Coq au Vin A coq au vin is a classic French stew in which chicken is braised slowly in red wine and a little brandy to yield a supremely rich sauce filled with tender meat, crisp bits of bacon. Coq Au Vin, or chicken in wine, is a popular classic French dish made easy in one pan! With crispy chicken drumsticks, chicken thighs and bacon, this Coq au vin gets everybody talking! Du kannst kochen Coq au Vin using 13 ingredients and 5 steps. Hier ist wie du erreichen das.

Zutaten von Coq au Vin

  1. Sie brauchen of Gemüse.
  2. Vorbereiten 100 g of Champignons.
  3. Es ist 100 g of Frühstücksspeck.
  4. Sie brauchen 2 of große Zwiebeln.
  5. Es ist of Fleisch.
  6. Vorbereiten 2 of Hähnchenschenkel.
  7. Vorbereiten 2 of Hähnchenflügel.
  8. Vorbereiten of Für die Soße.
  9. Es ist 400 ml of Rotwein.
  10. Es ist 350 ml of Geflügelbrühe.
  11. Es ist of Gewürze/Käuter.
  12. Es ist 2 Esslöffel of Tomatenmark.
  13. Vorbereiten of Salz und Pfeffer.

Coq au vin—literally "cock (rooster) with wine" in French—was originally developed as a way to make the tough meat of an older rooster edible. Although the first recipes for coq au vin appeared in the. La veille : mettez le coq à mariner : placez-le dans un grand saladier avec l'oignon et les carottes. Versez le vin, posez le bouquet garni et ajoutez les grains de poivres.

Coq au Vin Anweisungen

  1. Die Champignons halbieren, Frühstücksspeck in Streifen schneiden und die Zwiebeln vierteln..
  2. Das Gemüse mit etwas Butter in einem Bräter anbraten, danach aus dem Bräter in eine Schüssel umfüllen..
  3. Die Geflügelteile mit Salz und Pfeffer würzen und im Bräter anbraten..
  4. Tomatenmark zum Geflügel geben und kurz mit anbraten. Mit Rotwein ablöschen und anschließend die Geflügelbrühe dazu geben..
  5. Das Gemüse zum Fleisch in den Bräter geben und auf kleiner Stufe ca 40 Minuten köcheln lassen..

Coq au Vin is a classic French dish of chicken cooked in red wine, a surprisingly easy way to make delectable chicken. I consulted recipes from several sources to make this one. Learn how to make traditional Coq Au Vin (chicken in red wine) with this delicious French recipe. It's surprisingly easy to make, and slow-simmered in the most heavenly, rich, and flavorful red wine sauce. Coq au Vin is the epic French chicken braised in a rich red wine sauce.

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